De studerendes historier

Serviceøkonomuddannelsen har fået tilføjet ‘oplevelser’ til sit navn og hedder nu service- og oplevelsesøkonom.

Holstebro får ”ny” uddannelse

Den populære og velkendte serviceøkonomuddannelse ved Erhvervsakademi MidtVest (EAMV) får nyt navn, der bedre afspejler uddannelsens fokus på oplevelser. Fremover hedder det service- og oplevelsesøkonom – samme uddannelse, men mere tidssvarende og præcist.

Læs mere
Karen-Marie Gramstrup og Philip Kjærgaard er stolte over, at blive kåret som årets EAMV-praktik.

Årets EAMV-praktik: "Jeg er både målløs og beæret"

Finansøkomon Karen-Marie Gramstrup og hendes praktikvirksomhed John Frandsen Holstebro løber med æren som årets EAMV-praktik. Sammen går de videre til den nationale finale senere på måneden. "Jeg er både målløs og beæret", siger partner og praktikvejleder Philip Kjærgaard.

Læs mere
To glade unge mænd, der står i en glasgang

Finansbachelorer sikrer sig det grønne bælte i kvalitetsoptimering

Som de eneste finansbachelorer i Danmark har de studerende fra Erhvervsakademi MidtVest i Herning netop modtaget det grønne bælte i Six Sigma sammen med deres eksamensbevis.

Læs mere
Glad, ung mand foran væg

Nytænkning og høje ambitioner sikrer produktionsteknolog Nicolai flot nominering

Som praktikant i en stor, international virksomhed kan det være svært at sætte et aftryk. Men det lykkedes for Nicolai Bech Jørgensen, der var i praktik som produktionsteknolog ved Grundfos. Nu er han nomineret til Grundfos Prize Student Award.

Læs mere
Fem glade personer for Co3 logo

Twoday Co3 gør stærkt comeback som praktikvirksomhed

Twoday Co3 kåres som årets praktikplads blandt alle Erhvervsakademi MidtVests praktikvirksomheder. Forud for nomineringen ligger 10 uger med stor fokus på praktikant Tina Rønn Kobberholms ønsker til faglig udvikling.

Læs mere
El-installør Caroline sidder på en trappe

El-installatør i praktik til drømmejobbet

Uddannelsen som el-installatør hos Erhvervsakademi MidtVest har for Caroline Feder Østergaard åbnet et hav af karrieremuligheder, men hun fandt drømmejobbet, da hun var i praktik som rådgiver hos Rambøll

Læs mere
Jonas Reimer og Kollega sidder ved bord med tegning og computer

VVS-installatør, en investering i mig selv

For ti år siden blev Jonas Reimer uddannet VVS-installatør på Erhvervsakademi MidtVest. En beslutning, der bundede i nysgerrighed og lysten til nye udfordringer – og som har åbnet helt nye døre karrieremæssigt

Læs mere
To mænd sidder og snakker ved et bord

Finansbachelor var den direkte vej til rigtige tal

23-årige Marcus Møller Sørensen er - efter de første måneder af sin praktik i Sydbank Herning – sikker på, at han er landet på rette hylde. Hans uddannelse som finansbachelor banede vejen og har givet nyttig basisviden, som gjorde det nemt at blive en ressource under praktikopholdet.

Læs mere
Kvinde og mand kigger på computer og griner

Fra nyuddannet serviceøkonom til drømmejobbet

Direkte fra skolebænken til drømmejobbet Han blev headhuntet til drømmejobbet allerede i sommerferien efter eksamen, så 27-årige Simon Thorup Jeppesen føler, han i den grad er havnet på den rigtige hylde med sin uddannelse som serviceøkonom fra Erhvervsakademi MidtVest.

Læs mere
Mand går mod kameraet i en lys og hvid gang

El-installatør: Så bliver det ikke ret meget bedre

45-årige Jim Brorsbøl Kvist Andersen tog efter en arbejdsskade uddannelsen som El-installatør hos Erhvervsakademi MidtVest. I dag er han fagligt ansvarlig for alt el på Gødstrup Sygehus og nyder sit alsidige job med vidt forskellige opgaver hver dag.

Læs mere
Medarbejdere fra Velux og Erhvervsakademi MidtVest står i stor gruppe sammen

Velux vinder specialpris ved Årets Erhvervsakademipraktik 2022

Onsdag eftermiddag den 25. maj er de helt store smil fundet frem blandt Velux-repræsentanterne i Industriens Hus i København. Med rette. Virksomheden har netop modtaget Juryens Specialpris ved prisfesten Årets Erhvervsakademipraktik 2022.

Læs mere
Kvinde står og arbejder ved en computer

Fra revisorelev til markedsføringsøkonom - og direkte i job

For Camilla Mechlenburg mundede skiftet fra revisorelev til markedsføringsøkonom-studerende ud i drømmejobbet som Social Media Trainee hos marketingbureauet Wemarket i Ikast. - Uddannelsen som markedsføringsøkonom har været en perfekt baggrund til min nye arbejdsplads

Læs mere