De studerendes historier

Studerende arbejder foran sin computer

Jeg ville dygtiggøre mig inden for VVS-branchen

For 4 år siden brød Lasse Olesen ud af de trygge rammer med fast arbejde og løn som VVS-tekniker for igen at hive lærebøgerne frem for at studere til VVS-installatør på Erhvervsakademi MidtVest i Herning. Årsagen var en investering i fremtiden.

Læs mere
Ung mand i butik

Azad sælger merchandise på nettet

Azad Habib er allerede i en alder af 23 år ejer af to virksomheder, og det er gået stærkt siden færdiggørelsen af sin uddannelse på Erhvervsakademi MidtVest.

Læs mere
Elektriker ved stikkontakt

Klædt på til livet som selvstændig

Morsingboen Morten Poulsen afsluttede i 2016 den toårige el-installatøruddannelse hos Erhvervsakademi MidtVest. Her modtog han Installatørprisen, der tildeles eleven med det højeste karaktergennemsnit. Det samme år startede han Poulsen El-Service i Nykøbing Mors, der siden er udvidet med flere medarbejdere.

Læs mere
Kvinde sidder med sin computer

Trine blev restaurantchef efter en måned i job

Efter tre et halvt år med fuld fart på som restaurantchef er Trine Wulf Larsen klar til at skifte karrierespor. Hendes toårige uddannelse som serviceøkonom fra Erhvervsakademi MidtVest åbner døre til en bred vifte af andre brancher.

Læs mere
Studerende lytter til foredrag

Mere mod, nysgerrighed og sult

Uddannelses- og forskningsminister Tommy Ahlers (V) var i dag på Erhvervsakademi MidtVest i Herning for at debattere med de studerende om uddannelse og studiemiljø. Mere nysgerrighed, sult og mod og mindre karakterræs var det klare budskab fra ministeren.

Læs mere
Studerende arbejder på sin pc

Maja gik direkte fra uddannelse til job

Mange markedsføringsøkonomer kommer i fast arbejde direkte efter endt uddannelse. En af dem, der er kommet direkte ud i job, er Maja Daae Nielsen, der i dag er indkøbsassistent hos Only Carmakoma, der sælger tøj for kvinder med kurver og sans for mode.

Læs mere
Ung mand ved pc

Theis gik fra praktik til job

Theis Abildskov skiftede universitetslivet ud med en multimediedesigneruddannelse hos Erhvervsakademi MidtVest i 2016. Her fik han i højere grad mulighed for at bruge den viden, han tilegnede sig undervejs på uddannelsen. Theis startede dagen efter sin sidste eksamen i job hos online marketingbureauet Zen Media.

Læs mere
El-Installatør arbejder på computer

El-installatøruddannelsen åbnede døre

Jesper Due Stougaard er teknisk projektleder for elektronikkoncernen Schneider Electric, hvor han har en finger med i alt lige fra projektstyring og timeplanlægning til kundehåndtering og driftsarbejde. På el-installatøruddannelsen ved Erhvervsakademi MidtVest lærte han mere end at arbejde med kabler og stikkontakter.

Læs mere