Twoday Co3 gør stærkt comeback som praktikvirksomhed

12. maj 2023

Twoday Co3 kåres som årets praktikplads blandt alle Erhvervsakademi MidtVests praktikvirksomheder. Forud for nomineringen ligger 10 uger med stor fokus på praktikant Tina Rønn Kobberholms ønsker til faglig udvikling.

Fem personer står med pris og blomster
Twoday Co3 er stolte over at modtage titlen som årets EAMV-praktik. Fra venstre: rektor Henriette Slebsager, udviklingschef Rune Grønkjær, praktikant Tina Rønn Kobberholm, udviklingschef Kevin Steffer og uddannelseschef John Brunsborg.

Det digitale bureau twoday Co3 har for første gang i 8 år haft en praktikant i folden. Og det med stor succes.

Virksomheden løber nemlig med titlen som årets EAMV-praktik på baggrund af en indstilling fra Tina Rønn Kobberholm, der studerer til multimediedesigner på Erhvervsakademi MidtVest.

- Det er en del af en strategisk målsætning om, at vi vil tage et ansvar for at sikre velkvalificerede og fagligt dygtige medarbejdere i vores branche. Vi vil gerne motivere og inspirere for eksempel nyuddannede til at rykke ind i bureau-verdenen. Derfor har vi valgt at have praktikanter igen efter en længere pause, siger udviklingschef Kevin Steffer.

Det er da også en tydeligt stolt udviklingschef, der modtager anerkendelsen på vegne af twoday Co3.

- Det er da for vildt, at vi er en af de bedste praktiksteder i Danmark. Det havde jeg altså ikke set komme. Det giver os helt sikkert blod på tanden i forhold til at fortsætte det her arbejde.

"Det har været en stor succes at tage Tinas perspektiv i det her og lave et meget individuelt praktikforløb."

Kevin Steffer, udviklingschef ved twoday Co3

Opskriften på succes som praktikvirksomhed

Kevin Steffer har som praktikansvarlig for Tina Rønn Kobberholm fra start været meget opmærksom på, hvordan praktikperioden skulle struktureres.

- Vi har virkelig forsøgt at lytte til, hvad Tina havde lyst til at prøve kræfter med i de 10 ugers praktik. Hun ville gerne lære meget nyt, så det fastlagde vi nogle læringsmål efter. Det har været meget teoretisk tungt med undervisning og opgaver i både frontend og backend i vores teknologier. Så vi var faktisk lidt bekymrede for, om vi kunne give hende et godt forløb, forklarer Kevin Steffer.

"Jeg nominerede twoday Co3, fordi jeg har haft et fedt forløb hos dem. Alle har bare taget rigtigt godt imod mig, og jeg blev en del af den familiefølelse, der er her. Samtidig er de utroligt fagligt kompetente."

Tina Rønn Kobberholm, multimediedesignstuderende

Den bekymring slår praktikant Tina Rønn Kobberholm dog helt til vægs.

- Det har været fedt at prøve så meget nyt af. Det har fungeret supergodt, at jeg har kunnet styre praktikken i min egen retning ud fra, hvad jeg gerne vil med uddannelsen. Jeg har selv været med til at skabe et godt praktikforløb, hvor jeg har udviklet mig rigtigt meget både fagligt og personligt, siger Tina Rønn Kobberholm.

- Det har været en stor succes at tage Tinas perspektiv i det her og lave et meget individuelt praktikforløb. Så vi tror ikke på de her fast planlagte forløb, som var populære tidligere, supplerer Kevin Steffer.

Når man får en familie fyldt med faglige kompetencer

Tina Rønn Kobberholm afsluttede sit praktikforløb 1. april og er nu i fuld gang med at skrive uddannelsens sidste eksamensopgave. Alligevel er hun ikke i tvivl om, hvorfor den tidligere praktikvirksomhed fortjener hyldest.

- Jeg nominerede twoday Co3, fordi jeg har haft et fedt forløb hos dem. Alle har bare taget rigtigt godt imod mig, og jeg blev en del af den familiefølelse, der er her. Samtidig er de utroligt fagligt kompetente og har formået at skubbe min faglighed langt videre.

Selvom Tina Rønn Kobberholm til sommer afslutter uddannelsen til multimediedesigner, er hun ikke færdig med at skrabe ny viden til sig, da hun har søgt ind på en professionsbachelor i webudvikling.

Årets Erhvervsakademipraktik

Årets Erhvervsakademipraktik blev første gang uddelt i 2016, og siden har tusindvis af praktikanter fra erhvervsakademierne rundt om i landet hvert år haft mulighed for at give deres virksomhed et skulderklap ved at nominere dem til den prestigefyldte pris.

De otte erhvervsakademier finder hvert år deres lokale vinder, som dyster i en national konkurrence for at finde den bedste praktikplads i Danmark.
Twoday Co3 og Tina Rønn Kobberholm går efter også at blive national vinder af Årets Erhvervsakademipraktik, når denne kåres onsdag den 23. maj Scandic Kødbyen i København.

 

Bliv multimediedesigner

På den 2-årige erhvervsakademiuddannelse til multimediedesigner lærer de studerende at designe digitale oplevelser, udvikle hjemmesider og apps samt lave godt content. De kan fx. få job som frontend designer, frontend developer, UX-designer eller SoMe Manager.

Læs mere