Ledige stillinger på EAMV

På Erhvervsakademi MidtVest er vi godt 70 medarbejdere, som hver dag gør vores for at skabe den bedste studietid for vores studerende på videregående uddannelse og vores kursister på efteruddannelse.

Vi lægger stor vægt på nærværet og den høje faglighed - over for både vores studerende og kollegaer. Derfor vil du som medarbejder opleve, at der er plads til, at du løbende kan bygge videre på dine faglige kompetencer, samt at vi prioriterer tid til kollegialt samvær. 

Som ansat kommer du til at spille en vigtig rolle for vores studerende og kursister - uanset hvilken afdeling du hører til.

Plads til at begå fejl

I min undervisning lægger jeg vægt på, at alle studerende udnytter deres potentiale bedst muligt. Derfor har jeg ambitiøse mål for alle og stiller store krav til mig selv og mine studerende. Samtidig skal der også være plads til at eksperimentere og lave fejl og vi skal have tid til hygge, sjov og gode diskussioner i hverdagen.

Gunhild Brynning, underviser på procesteknologuddannelsen

Den praktiske kobling til erhvervslivet er vigtig her

Jeg brænder for at undervise i fagene på både de korte og mellemlange uddannelser, vi udbyder, fordi den praktiske kobling til erhvervslivet er i højsædet, og fordi jeg kan lære fra mig og bidrage til at koble teorien sammen med situationer fra mit arbejdsliv og mit netværk.

Peter Emsenhuber Graversen, underviser på markedsføringsøkonomuddannelsen

Du skal være nysgerrig

I min undervisning lægger jeg vægt på, at jeg er i dialog med de studerende. At nysgerrigheden og motivationen er høj - at det teoretiske ikke kun kommer igennem bøgerne, men i lige så grad fra praksis.

Kasper Aaberg, underviser på multimediedesigneruddannelsen