Ledige stillinger på EAMV

På Erhvervsakademi MidtVest er vi godt 70 medarbejdere, som hver dag gør vores for at skabe den bedste studietid for vores studerende på videregående uddannelse og vores kursister på efteruddannelse.

Vi lægger stor vægt på nærværet og den høje faglighed - over for både vores studerende og kollegaer. Derfor vil du som medarbejder opleve, at der er plads til, at du løbende kan bygge videre på dine faglige kompetencer, samt at vi prioriterer tid til kollegialt samvær. 

Som ansat kommer du til at spille en vigtig rolle for vores studerende og kursister - uanset hvilken afdeling du hører til.

Her er mange motiverede studerende

Det er fedt at undervise på EAMV fordi jeg møder mange motiverede studerende, som vil fællesskabet og bidrager positivt til uddannelsen.
I min undervisning lægger jeg vægt på at vi har et trygt miljø, hvor der er plads til alle. Inddrager ”den virkelige verden” i undervisningen.
 

Jens Kristian Rask, underviser på markedsføringsøkonomuddannelsen

Vi kender hinanden

"Det er fedt at undervise på EAMV af mange grunde, men jeg kan godt lide at vi kender hinanden.

Vi lærer at kende de studerende og de kender os - hos os er man mere end et nummer i rækken."

Charlotte Laurberg, underviser på finansøkonomuddannelsen

Plads til at begå fejl

I min undervisning lægger jeg vægt på, at alle studerende udnytter deres potentiale bedst muligt. Derfor har jeg ambitiøse mål for alle og stiller store krav til mig selv og mine studerende. Samtidig skal der også være plads til at eksperimentere og lave fejl og vi skal have tid til hygge, sjov og gode diskussioner i hverdagen.

Gunhild Brynning, underviser på procesteknologuddannelsen