Ledige stillinger på EAMV

På Erhvervsakademi MidtVest er vi godt 70 medarbejdere, som hver dag gør vores bedste for at skabe en god og udviklende studietid for vores studerende på en videregående uddannelse, uanset om de studerer på fuldtid eller er her som en del af en efteruddannelse.

Vi lægger stor vægt på nærværet og den høje faglighed - over for både vores studerende og kollegaer. Derfor vil du som medarbejder opleve, at der er plads til, at du løbende kan bygge videre på dine faglige kompetencer, samt at vi prioriterer tid til kollegialt samvær. 

Som ansat kommer du til at spille en vigtig rolle for vores studerende og kursister - uanset hvilken afdeling du hører til.

Nærvær er vigtigt i min undervisning

Det er fedt at undervise på EAMV fordi det er et lille akademi og vi kender de studerende ved navn. Nærvær er meget vigtig for mig.
I min undervisning lægger jeg vægt på at teorien kan omsættes til praksis. Jeg tager udgangspunkt i mine studerendes oplevelser samt egne erfaringer.

Maria-Louise Ørts, underviser på produktionsteknologuddannelsen

Her er mange motiverede studerende

Det er fedt at undervise på EAMV, fordi jeg møder mange motiverede studerende, som vil fællesskabet og bidrager positivt til uddannelsen.
I min undervisning lægger jeg vægt på, at vi har et trygt miljø, hvor der er plads til alle. Inddrager ”den virkelige verden” i undervisningen.

Jens Kristian Rask, underviser på markedsføringsøkonomuddannelsen

Du skal være nysgerrig

I min undervisning lægger jeg vægt på, at jeg er i dialog med de studerende.
At nysgerrigheden og motivationen er høj - at det teoretiske ikke kun kommer igennem bøgerne, men i lige så grad fra praksis.

Kasper Aaberg, underviser på multimediedesigneruddannelsen