De studerendes historier

Mand der arbejder som procesteknolog

Procesteknolog med helikoptersyn

Grønne marker og åbne vidder omgiver landsbyen Hjerm mellem Holstebro og Struer. Her har virksomheden med speciale i tarteletter, Humlum Brød A/S til huse, og her arbejder den 30-årige procesteknolog Mads Ulrich Rasmussen med kvalitetssikring.

Læs mere
2 Studerende i playground

En bachelor med tal i

Susanne Lycke Larsson og Mathias Ramlov Nielsen er to af de i alt 22 studerende på den nystartede uddannelse til Finansbachelor på Erhvervsakademi MidtVest i Herning. Og det er de godt tilfredse med.

Læs mere
Kvinde sidder ved pc

Fra dimittend til drømmestilling

Tina Rohback vekslede et fire ugers jobsøgningsforløb ved Erhvervsakademi MidtVest til drømmestillingen som relation- og marketingspecialist ved Mediehusene Midtjylland.

Læs mere
Ung mand sidder på sofa

Naturvidenskab i praksis som laborant

Jesper Brix Pedersen var længe i tvivl om, hvad han skulle uddanne sig til, men en studiepraktik på Erhvervsakademi MidtVest åbnede hans øjne op for laborantstudiet

Læs mere
Studerende modtager priser fra rektor

Indspark fra de unge er guld værd

Årets Erhvervsakademipraktik går i 2020 til regntøjsproducenten Ocean Textile Group og markedsføringsøkonom Rahul Rajkumar. Begge parter har fået værdifuld indsigt og læring ud af praktikopholdet.

Læs mere
Studerende på laborant uddannelsen

Kitler, kolber og KMC

30-årige Rikke Knudsen var omkring flere uddannelser, før hun fandt frem til den helt rette. I dag stortrives hun i sit arbejde som laborant hos KMC i Brande.

Læs mere
Laborantstuderende i praktik

Kvalitetssikring og kemiske processer er hverdagskost

Simone Reinau Orup fra Holstebro har altid været fascineret af laboratorier, kolber og kemiske processer, og derfor valgte hun at læse til laborant på Erhvervsakademi MidtVest.

Læs mere
3 Praktikanter hos Vestjysk marketing

Alsidigt praktikophold i Vestjysk Marketing

De tre studerende, Mathias, Simon og Kristoffer, er i gang med en uddannelse på Erhvervsakademi MidtVest. De unge mænd går på 4. semester og er startet i et tolv-ugers praktikforløb hos Vestjysk Marketing i Ringkøbing. De sidder i hver deres afdeling, hvor de kan udfolde og afprøve deres kompetencer.

Læs mere
Studerende på Procesteknolog uddannelsen

Passion for processer og fødevarer

For 40-årige Jesper Meyer Nielsen er fødevarer en passion, og for at kunne gå mere i dybden med emnet tog han springet fra slagterfaget til skolebænken på procesteknologuddannelsen

Læs mere
Studerende på datamatiker uddannelsen

Man behøver ikke at være supernørd

22-årige Dan Toft afsluttede datamatikeruddannelsen i januar 2019 og arbejder i dag som it-konsulent i en mindre virksomhed. I artiklen her fortæller han om, hvad uddannelsen har givet ham, og hvordan overgangen til jobmarkedet har været.

Læs mere
Sal med elever til dimission

Vinterdimission 2020: Billeder

Se billederne fra vinterens dimissioner i Herning og Holstebro, hvor vi fejrede dimittenderne den 24. og 31. januar 2020

Læs mere
3 Studerende arbejder på projekt

Studerende i samarbejde med startups om forretningsudvikling

Med start forårssemesteret 2020 kan studerende på Erhvervsakademi MidtVest som noget nyt deltage i et fire måneders projekt med fokus på forretningsudvikling af en lokal startup-virksomhed.

Læs mere