De studerendes historier

Studerende modtager priser fra rektor

Indspark fra de unge er guld værd

Årets Erhvervsakademipraktik går i 2020 til regntøjsproducenten Ocean Textile Group og markedsføringsøkonom Rahul Rajkumar. Begge parter har fået værdifuld indsigt og læring ud af praktikopholdet.

Læs mere
Studerende på laborant uddannelsen

Kitler, kolber og KMC

30-årige Rikke Knudsen var omkring flere uddannelser, før hun fandt frem til den helt rette. I dag stortrives hun i sit arbejde som laborant hos KMC i Brande.

Læs mere
Laborantstuderende i praktik

Kvalitetssikring og kemiske processer er hverdagskost

Simone Reinau Orup fra Holstebro har altid været fascineret af laboratorier, kolber og kemiske processer, og derfor valgte hun at læse til laborant på Erhvervsakademi MidtVest.

Læs mere
3 Praktikanter hos Vestjysk marketing

Alsidigt praktikophold i Vestjysk Marketing

De tre studerende, Mathias, Simon og Kristoffer, er i gang med en uddannelse på Erhvervsakademi MidtVest. De unge mænd går på 4. semester og er startet i et tolv-ugers praktikforløb hos Vestjysk Marketing i Ringkøbing. De sidder i hver deres afdeling, hvor de kan udfolde og afprøve deres kompetencer.

Læs mere
Studerende på Procesteknolog uddannelsen

Passion for processer og fødevarer

For 40-årige Jesper Meyer Nielsen er fødevarer en passion, og for at kunne gå mere i dybden med emnet tog han springet fra slagterfaget til skolebænken på procesteknologuddannelsen

Læs mere
Studerende på datamatiker uddannelsen

Man behøver ikke at være supernørd

22-årige Dan Toft afsluttede datamatikeruddannelsen i januar 2019 og arbejder i dag som it-konsulent i en mindre virksomhed. I artiklen her fortæller han om, hvad uddannelsen har givet ham, og hvordan overgangen til jobmarkedet har været.

Læs mere
Sal med elever til dimission

Vinterdimission 2020: Billeder

Se billederne fra vinterens dimissioner i Herning og Holstebro, hvor vi fejrede dimittenderne den 24. og 31. januar 2020

Læs mere
3 Studerende arbejder på projekt

Studerende i samarbejde med startups om forretningsudvikling

Med start forårssemesteret 2020 kan studerende på Erhvervsakademi MidtVest som noget nyt deltage i et fire måneders projekt med fokus på forretningsudvikling af en lokal startup-virksomhed.

Læs mere
2 Studerende på Multimediedesigner uddannelsen

Mette og Morten vil være kreative i den digitale verden

Passion for kreativt arbejde og interesse for design og hjemmesider fik Mette Gier Larsen og Morten Stampe Nielsen til at søge ind på Multimediedesigneruddannelsen på Erhvervsakademi MidtVest. Den beslutning har de ikke et øjeblik fortrudt.

Læs mere
Studerende på EAMV

Charlotte Solgaards opskrift på succes

Med planlægning og målrettethed lykkedes det Charlotte Solgaard at lande et spændende job som HR Udviklingskonsulent i Herning Kommune. På Erhvervsakademi MidtVest fik hun blandt andet netværk til det lokale erhvervsliv.

Læs mere