De studerendes historier

3 mænd arbejder på projekt

"Vi gør det for at ændre noget"

De tre iværksættere Lars, Bjørn og Casper har i løbet af studietiden på professionsbacheloruddannelsen i Innovation og entrepreneurship på Erhvervsakademi MidtVest udviklet et velsmagende gelprodukt, som ældre og syge med synkebesvær og mundtørhed kan blande deres pillemedicin i -og derved afhjælpe synkebesvær og fjerne den grimme smag, som pillerne medfører. Ideen er opstået med tanke om at gøre en forskel for andre mennesker.

Læs mere
Mand står foran tavle

"Jeg vil have folk til at føle sig værdsatte"

Morten Bech er ved at uddanne sig til byggekoordinator, hvor nogle af opgaverne er at få det optimale ud af medarbejderne - og optimere arbejdsprocessen.

Læs mere
Sløret 3 elever der studerer

Erhvervsakademi MidtVest opretter uddannelsesstation i Skjern

Erhvervsakademi MidtVest får med regeringens nye udspil til udflytning af statslige arbejdspladser ny uddannelsesstation og dermed mulighed for at udbyde videregående uddannelse i Skjern. Lokal uddannelse for de unge, der gerne vil arbejde i det lokale erhvervsliv, fortæller rektor Henriette Slebsager.

Læs mere
Kvinde sidder og arbejder

Praktik er et springbræt til job

27-årige Nanna Christensen har som markedsføringsøkonom-studerende på erhvervsakademiet i Herning fundet sin drømmepraktikplads hos designvirksomheden Hübsch. Det kan være springbrættet til at lande et godt job, når uddannelsen er slut.

Læs mere
3 studerende arbejder på madprojekt

Studerende laver digitale madkoncepter til udviklingshæmmede

For de studerende på professionsbacheloruddannelsen i Digital Konceptudvikling på Erhvervsakademi MidtVest er samarbejde med virksomheder og foreninger hverdagskost. En gruppe studerende har designet et digitalt madkoncept, der skal stimulere udviklingshæmmedes lyst til madlavning.

Læs mere
Studerende på tvmv

Studieportræt: Fra gamer til iværksætter

Nikolaj Høj Nielsen er til daglig studerende på professionsbacheloren i 'Innovation og entrepreneurship' på Erhvervsakademi MidtVest i Herning og er i skrivende stund ved at lægge sidste hånd på sin bacheloropgave. Men ved siden af studiet er han i gang med at gøre sin fritidsinteresse inden for Gaming og Esport til en levevej.

Læs mere
Elever der arbejder på projekt

Studieglæden er i top på Erhvervsakademi MidtVest

Ny national undersøgelse af studietilfredsheden på landets erhvervsakademier viser, at Erhvervsakademi MidtVest ligger i top, når snakken falder på de studerendes studieglæde og faglige udbytte. Fokus på nærvær og erhvervsrettede uddannelser er væsentlige årsager til høj studieglæde, mener rektor for Erhvervsakademi MidtVest Henriette Slebsager.

Læs mere