Om EAMV

EAMV er et moderne Erhvervsakademi med fokus på vækst og innovation, der tilbyder 15 videregående uddannelser og 19 efteruddannelser fordelt på tre afdelinger beliggende i Herning, Holstebro og Skjern. Vi har godt 700 studerende og 800 kursister inden for dørene årligt, samt 70 ansatte. 

EAMV blev grundlagt i 2009 og har siden 2011 været en selvejende institution. 

Videregående uddannelser

På Erhvervsakademi Midtvest tilbyder vi et stort udbud af relevante erhvervsakademiuddannelser inden for økonomi/finans, markedsføring, salg, kommunikation, IT, installation, teknologi, byggeri og laboratorieteknologi. 

Alle uddannelserne er tæt på praksis og prioriterer samarbejde med erhvervslivet højt. Derfor er alle vores studerende i minimum 12 ugers praktik. 

De videregående uddannelser varer 2 – 3½ år og giver dig mange muligheder efterfølgende. Du kan vælge at gå direkte i job eller læse videre på en af vores professionsbacheloruddannelser, der varer 1½ år. Du har også mulighed for at læse videre på kandidatniveau. 

Efteruddannelse og kurser

Vi tilbyder også kurser og efteruddannelse på akademiniveau. Uddannelserne er tilpasset erhvervslivets krav til kompetencer inden for bl.a. ledelse, bæredygtighed, finans, ernæring og installation. 

Efteruddannelserne på EAMV er både for dig, der ønsker at opkvalificere dig, så du matcher de stigende krav i en besat stilling eller dig, som ønsker at søge nye karriereveje. Du kan gennemføre en hel efteruddannelse eller læse enkelte fagmoduler, der er særligt relevante for dig. 

Du kan selv sammensætte din uddannelse på tværs af de forskellige linjer, og det brede udvalg af valgfag sikrer dig et relevant forløb. Vores efteruddannelser er tilrettelagt således, at du har mulighed for at læse, mens du fortsætter med at arbejde. 

EAMV’s mission og vision

Vi vil skabe bedre forudsætninger for vækst og udvikling i Midt- og Vestjylland. Vi vil løfte kompetenceniveauet i regionen, forbedre erhvervslivets konkurrenceevne og omsætte viden til innovation, velfærd og beskæftigelse.