De studerendes historier

To kvinder går på en sti med buske på begge sider

Når bæredygtighed er fælles afsæt, er vejen til succes kort

En bæredygtig tankegang gennemsyrer strategier og arbejdsgange hos Baettr i Lem. - Det er nødvendigt i vores branche, siger CEO Peter Pallishøj, der bifalder, at Erhvervsakademi MidtVest har fokus på bæredygtighed i deres uddannelser og sender praktikanter ud som klimaambassadører

Læs mere
Mand sidder i sit værksted

Selvstændig med studieværktøjer og et innovativt twist

Mens han stadig studerer på Erhvervsakademi MidtVest i Herning har Bjarke Frølund etableret sit eget firma i Ikast. ”Uddannelsen gav mig de rette værktøjer, og som selvstændig er alt det, jeg nyder, blevet mit arbejde,” siger den unge iværksætter

Læs mere
Praktikant nominere sin praktikplads

Praktikplads helt i top: Vi spiller hinanden gode

Frihed, ansvar og udfordringer er nøgleordene bag Årets Erhvervsakademipraktik 2021 på Erhvervsakademi MidtVest. Prisen går i år til fødevarevirksomheden Vestkorn og procesteknolog Jesper Meyer Nielsen.

Læs mere
Studerende på digital konceptudvikler på EAMV

Fra brugerundersøgelser til færdigt produkt

For 23-årige Ahmet Yilmaz, der er studerende på Erhvervsakademi MidtVest, er det bedste ved uddannelsen til digital konceptudvikler at få lov at være med i alle led af processen fra start til slut.

Læs mere
2 Studerende på Innovation og Entrepreneurship på EAMV

Studerende modtager mikrolegat for innovativ tekande

Sara Thy Andreassen og Rasmus Friis har som de første studerende fra Erhvervsakademi MidtVest nogensinde modtaget 25.000 kr. i mikrolegat fra Fonden fra Entreprenørskab.

Læs mere
Studerende på digital konceptudvikler på EAMV

Chalita bruger sin kreative skabertrang

Efter 11 år i detailbranchen følte 35-årige Chalita Pedersen fra Struer, at det var tid til at skifte spor og tage en ny uddannelse, hvis hendes kreative og udviklende del skulle komme til sin ret. Chalita valgte derfor at uddanne sig til digital konceptudvikler på Erhvervsakademi MidtVest.

Læs mere
Kvinde med bærbar på armen kigger ind i kameraet

Kvinder på vej i it-branchen: "Det handler om interessen"

Rikke Olsen går på datamatiker-uddannelsen, hvor hun får lov til at bruge sit »nørde-gen«, både hvad angår programmering og kommunikation, mens Michelle Storm Nielsen har taget den lidt mere kreative vej ind i it-verdenen på multimediedesigner-uddannelsen

Læs mere
Mand står foran Energi service bil

Mange muligheder med en uddannelse som VVS-installatør

VVS-energispecialist Claus Frandsen tog springet og videreuddannede sig til VVS-installatør. I dag er han selvstændig og ser VVS-installatøruddannelsen som en rigtig god fremtidssikring.

Læs mere
Mand der arbejder som procesteknolog

Procesteknolog med helikoptersyn

Grønne marker og åbne vidder omgiver landsbyen Hjerm mellem Holstebro og Struer. Her har virksomheden med speciale i tarteletter, Humlum Brød A/S til huse, og her arbejder den 30-årige procesteknolog Mads Ulrich Rasmussen med kvalitetssikring.

Læs mere
2 Studerende i playground

En bachelor med tal i

Susanne Lycke Larsson og Mathias Ramlov Nielsen er to af de i alt 22 studerende på den nystartede uddannelse til Finansbachelor på Erhvervsakademi MidtVest i Herning. Og det er de godt tilfredse med.

Læs mere
Kvinde sidder ved pc

Fra dimittend til drømmestilling

Tina Rohback vekslede et fire ugers jobsøgningsforløb ved Erhvervsakademi MidtVest til drømmestillingen som relation- og marketingspecialist ved Mediehusene Midtjylland.

Læs mere
Ung mand sidder på sofa

Naturvidenskab i praksis som laborant

Jesper Brix Pedersen var længe i tvivl om, hvad han skulle uddanne sig til, men en studiepraktik på Erhvervsakademi MidtVest åbnede hans øjne op for laborantstudiet

Læs mere