De studerendes historier

3 Studerende arbejder på projekt

Studerende i samarbejde med startups om forretningsudvikling

Med start forårssemesteret 2020 kan studerende på Erhvervsakademi MidtVest som noget nyt deltage i et fire måneders projekt med fokus på forretningsudvikling af en lokal startup-virksomhed.

Læs mere
2 Studerende på Multimediedesigner uddannelsen

Mette og Morten vil være kreative i den digitale verden

Passion for kreativt arbejde og interesse for design og hjemmesider fik Mette Gier Larsen og Morten Stampe Nielsen til at søge ind på Multimediedesigneruddannelsen på Erhvervsakademi MidtVest. Den beslutning har de ikke et øjeblik fortrudt.

Læs mere
Studerende på EAMV

Charlotte Solgaards opskrift på succes

Med planlægning og målrettethed lykkedes det Charlotte Solgaard at lande et spændende job som HR Udviklingskonsulent i Herning Kommune. På Erhvervsakademi MidtVest fik hun blandt andet netværk til det lokale erhvervsliv.

Læs mere
2 Studerende afslutter praktik

Praktikforløb i Eurowind Energy A/S kåret som årets bedste

Når en praktik er bedre end de andres og det skal anerkendes på en anderledes måde, kan de studerende indstille deres praktikvirksomhed til "Årets Praktik", dette gjorde El-installatør Anders Olesen, og han vandt!

Læs mere
Ung mand i byen

"Det er en hobby, jeg har været så heldig at få som job”

Justin Hammershøj brænder for at skabe liv og aktiviteter for mennesker, som han realiserer i jobbet som eventkoordinator i Holstebro Kommune. Uddannelsen som serviceøkonom og en professionsbachelor i innovation & entrepreneurship hos Erhvervsakademi MidtVest gav Justin værdifulde værktøjer med i rygsækken.

Læs mere
Kvinde skriver på tavle

”Jeg har kun et liv, så der er ingen, der skal fortælle mig, hvad jeg skal bruge min tid på”

Iværksætter helt ind til benet. Det er den oplevelse, man får, når man møder 26-årige Jane Vennersdorf, der i dag er ejer og medstifter af to konsulentvirksomheder og i januar færdiggjorde sin professionsbachelor i innovation og entrepreneurship fra Erhvervsakademi MidtVest.

Læs mere
3 Studerende snakker om nærvær

Mere nærvær får færre studerende til at droppe ud

Erhvervsakademi MidtVest har sænket frafaldet med 35 % hos førsteårsstuderende ved at skrue op for nærheden og den personlige kontakt til de studerende.

Læs mere
Studerende arbejder foran sin computer

Jeg ville dygtiggøre mig inden for VVS-branchen

For 4 år siden brød Lasse Olesen ud af de trygge rammer med fast arbejde og løn som VVS-tekniker for igen at hive lærebøgerne frem for at studere til VVS-installatør på Erhvervsakademi MidtVest i Herning. Årsagen var en investering i fremtiden.

Læs mere