De studerendes historier

Studerende på Procesteknolog uddannelsen

Passion for processer og fødevarer

For 40-årige Jesper Meyer Nielsen er fødevarer en passion, og for at kunne gå mere i dybden med emnet tog han springet fra slagterfaget til skolebænken på procesteknologuddannelsen

Læs mere
Studerende på datamatiker uddannelsen

Man behøver ikke at være supernørd

22-årige Dan Toft afsluttede datamatikeruddannelsen i januar 2019 og arbejder i dag som it-konsulent i en mindre virksomhed. I artiklen her fortæller han om, hvad uddannelsen har givet ham, og hvordan overgangen til jobmarkedet har været.

Læs mere
Sal med elever til dimission

Vinterdimission 2020: Billeder

Se billederne fra vinterens dimissioner i Herning og Holstebro, hvor vi fejrede dimittenderne den 24. og 31. januar 2020

Læs mere
3 Studerende arbejder på projekt

Studerende i samarbejde med startups om forretningsudvikling

Med start forårssemesteret 2020 kan studerende på Erhvervsakademi MidtVest som noget nyt deltage i et fire måneders projekt med fokus på forretningsudvikling af en lokal startup-virksomhed.

Læs mere
2 Studerende på Multimediedesigner uddannelsen

Mette og Morten vil være kreative i den digitale verden

Passion for kreativt arbejde og interesse for design og hjemmesider fik Mette Gier Larsen og Morten Stampe Nielsen til at søge ind på Multimediedesigneruddannelsen på Erhvervsakademi MidtVest. Den beslutning har de ikke et øjeblik fortrudt.

Læs mere
Studerende på EAMV

Charlotte Solgaards opskrift på succes

Med planlægning og målrettethed lykkedes det Charlotte Solgaard at lande et spændende job som HR Udviklingskonsulent i Herning Kommune. På Erhvervsakademi MidtVest fik hun blandt andet netværk til det lokale erhvervsliv.

Læs mere
2 Studerende afslutter praktik

Praktikforløb i Eurowind Energy A/S kåret som årets bedste

Når en praktik er bedre end de andres og det skal anerkendes på en anderledes måde, kan de studerende indstille deres praktikvirksomhed til "Årets Praktik", dette gjorde El-installatør Anders Olesen, og han vandt!

Læs mere
Ung mand i byen

"Det er en hobby, jeg har været så heldig at få som job”

Justin Hammershøj brænder for at skabe liv og aktiviteter for mennesker, som han realiserer i jobbet som eventkoordinator i Holstebro Kommune. Uddannelsen som serviceøkonom og en professionsbachelor i innovation & entrepreneurship hos Erhvervsakademi MidtVest gav Justin værdifulde værktøjer med i rygsækken.

Læs mere