De studerendes historier

2 Studerende afslutter praktik

Praktikforløb i Eurowind Energy A/S kåret som årets bedste

Når en praktik er bedre end de andres og det skal anerkendes på en anderledes måde, kan de studerende indstille deres praktikvirksomhed til "Årets Praktik", dette gjorde El-installatør Anders Olesen, og han vandt!

Læs mere
Ung mand i byen

"Det er en hobby, jeg har været så heldig at få som job”

Justin Hammershøj brænder for at skabe liv og aktiviteter for mennesker, som han realiserer i jobbet som eventkoordinator i Holstebro Kommune. Uddannelsen som serviceøkonom og en professionsbachelor i innovation & entrepreneurship hos Erhvervsakademi MidtVest gav Justin værdifulde værktøjer med i rygsækken.

Læs mere
Kvinde skriver på tavle

”Jeg har kun et liv, så der er ingen, der skal fortælle mig, hvad jeg skal bruge min tid på”

Iværksætter helt ind til benet. Det er den oplevelse, man får, når man møder 26-årige Jane Vennersdorf, der i dag er ejer og medstifter af to konsulentvirksomheder og i januar færdiggjorde sin professionsbachelor i innovation og entrepreneurship fra Erhvervsakademi MidtVest.

Læs mere
3 Studerende snakker om nærvær

Mere nærvær får færre studerende til at droppe ud

Erhvervsakademi MidtVest har sænket frafaldet med 35 % hos førsteårsstuderende ved at skrue op for nærheden og den personlige kontakt til de studerende.

Læs mere
Studerende arbejder foran sin computer

En investering i fremtiden

For 4 år siden brød Lasse Olesen ud af de trygge rammer med fast arbejde og løn som VVS-tekniker for igen at hive lærebøgerne frem for at studere til VVS-installatør på Erhvervsakademi MidtVest i Herning. Årsagen var en investering i fremtiden.

Læs mere
Ung mand i butik

Azad sælger merchandise på nettet

Azad Habib er allerede i en alder af 23 år ejer af to virksomheder, og det er gået stærkt siden færdiggørelsen af sin uddannelse på Erhvervsakademi MidtVest.

Læs mere
Elektriker ved stikkontakt

Klædt på til livet som selvstændig

Morsingboen Morten Poulsen afsluttede i 2016 den toårige el-installatøruddannelse hos Erhvervsakademi MidtVest. Her modtog han Installatørprisen, der tildeles eleven med det højeste karaktergennemsnit. Det samme år startede han Poulsen El-Service i Nykøbing Mors, der siden er udvidet med flere medarbejdere.

Læs mere
Kvinde sidder med sin computer

Trine blev restaurantchef efter en måned i job

Efter tre et halvt år med fuld fart på som restaurantchef er Trine Wulf Larsen klar til at skifte karrierespor. Hendes toårige uddannelse som serviceøkonom fra Erhvervsakademi MidtVest åbner døre til en bred vifte af andre brancher.

Læs mere