Nytænkning og høje ambitioner sikrer produktionsteknolog Nicolai flot nominering

08. nov 2023

Som praktikant i en stor, international virksomhed kan det være svært at sætte et aftryk. Men det lykkedes for Nicolai Bech Jørgensen, der var i praktik som produktionsteknolog ved Grundfos. Nu er han nomineret til Grundfos Prize Student Award.

Glad, ung mand foran væg
Nicolai Bech Jørgensens halve års praktik i en ungarsk afdeling ved Grundfos endte med en nominering til Grundfos' pris til praktikanter og studerende for en flot arbejdsindsats

Nicolai brugte nemlig foråret 2023 på at stille spørgsmål til og undersøge detaljerne på en produktionslinje i Grundfos’ afdeling i Ungarn.

- Jeg brugte meget tid på at nørde ned i det her projekt om at øge produktionskapaciteten og frigive medarbejdere til andre dele af produktionen. Afdelingen havde egentlig færdiggodkendt projektet, men jeg tænkte ved mig selv, at vi da måtte kunne gøre det på en anden måde. Det endte med, at mine forslag til ændringer reducerer tilbagebetalingstiden markant og sikrer Grundfos store besparelser, forklarer den nyuddannede produktionsteknolog.

"Det er ret vildt at få så flotte ord fra flere af ens chefer. De lægger blandt andet vægt på, at jeg har tænkt ud af boksen." 

Nicolai Bech Jørgensen, tidl. praktikant ved Grundfos

Selvom der er en jysk beskedenhed i Nicolais forklaring, skinner der også en smule stolthed igennem. Og det kan han sagtens lade gøre.

Flere af Nicolais chefer har nemlig også bemærket den ekstraordinære præstation og har indstillet den unge produktionsteknolog til Grundfos’ interne pris til praktikanter, Grundfos Prize Student Award.

- Det er ret vildt at få så flotte ord fra flere af ens chefer. De lægger blandt andet vægt på, at jeg har tænkt ud af boksen og fokuseret på mere end min oprindelige opgave, så jeg er endt med en løsning, der sikrer et bedre udbytte på projektet, siger Nicolai.

Fortsætter med forbedringer

Siden sit praktikophold i Ungarn er Nicolai Bech Jørgensen meget velfortjent dimitteret som færdiguddannet produktionsteknolog. Han er dog ikke at finde på det lokale jobcenter.

- Efter min praktik blev jeg tilbudt job i Grundfos, så derfor sidder jeg nu som Manufacturing Engineer ved Domestic Building Services i Bjerringbro. Jeg skal øge produktionslinjernes output og finde forbedringsmuligheder, så vi kan producere mere for færre ressourcer. Det er lige mig og det er megaspændende, afslutter Nicolai.

Om prisen

Grundfos Prize Student Award tildeles hvert år til tre talentfulde studerende, som har medvirket til en positiv udvikling i en af af Grundfos’ mange internationale afdelinger.

Bliv multimediedesigner

På den 2-årige erhvervsakademiuddannelse til multimediedesigner lærer de studerende at designe digitale oplevelser, udvikle hjemmesider og apps samt lave godt content. De kan fx. få job som frontend designer, frontend developer, UX-designer eller SoMe Manager.

Læs mere