De studerendes historier

3 studerende arbejder på madprojekt

Studerende laver digitale madkoncepter til udviklingshæmmede

For de studerende på professionsbacheloruddannelsen i Digital Konceptudvikling på Erhvervsakademi MidtVest er samarbejde med virksomheder og foreninger hverdagskost. En gruppe studerende har designet et digitalt madkoncept, der skal stimulere udviklingshæmmedes lyst til madlavning.

Læs mere
Studerende på tvmv

Studieportræt: Fra gamer til iværksætter

Nikolaj Høj Nielsen er til daglig studerende på professionsbacheloren i 'Innovation og entrepreneurship' på Erhvervsakademi MidtVest i Herning og er i skrivende stund ved at lægge sidste hånd på sin bacheloropgave. Men ved siden af studiet er han i gang med at gøre sin fritidsinteresse inden for Gaming og Esport til en levevej.

Læs mere
Elever der arbejder på projekt

Studieglæden er i top på Erhvervsakademi MidtVest

Ny national undersøgelse af studietilfredsheden på landets erhvervsakademier viser, at Erhvervsakademi MidtVest ligger i top, når snakken falder på de studerendes studieglæde og faglige udbytte. Fokus på nærvær og erhvervsrettede uddannelser er væsentlige årsager til høj studieglæde, mener rektor for Erhvervsakademi MidtVest Henriette Slebsager.

Læs mere
Studerende sidder med sin pc

Målet er et job efter sommerferien

På finansøkonomuddannelsen kunne Matias Thorup forene sit studieliv med en tilværelse som spidsangriber i 2-divisions-klubben Ringkøbing IF. I øjeblikket er han i praktik hos VDK Bank i Belgien, men ambitionen er at vende hjem til Danmark og finde et arbejde i bankverdenen efter sommerferien.

Læs mere