De studerendes historier

Glad kvinde arbejder med projekt

Cecilie fandt sin rette hylde

Cecilie Astorp Madsen tog erhvervsakademiuddannelsen til markedsføringsøkonom og en professionsbachelor i international handel og markedsføring hos Erhvervsakademi MidtVest. Nu sidder hun i drømmejobbet som brand coordinator i den internationale virksomhed, A-Tex.

Læs mere
Kvinde arbejder ved sin computer

Malene brugte finansøkonom som springbræt

Malene Møller valgte uddannelsen som finansøkonom ved Erhvervsakademi MidtVest, fordi hun hurtigst muligt ville ud på arbejdsmarkedet og forfølge drømmen om at blive ejendomsmægler. Hun husker tilbage på to skønne år, hvor hun bl.a. kom i praktik hos TV-kendis, Jan Fogh.

Læs mere
Dimittend med 3 børn

Christina, 40, begynder at læse til revisor

Efter 15 år som frisør og efter at have født tre børn, vil Christina Balslev Volshøj udleve drømmen om et liv med tal.

Læs mere
2 Studerende arbejde med projekt

Klædt på til iværksætteri og ledelse

Når snakken falder på professionsbacheloruddannelsen i innovation og entrepreneurship, tænker de fleste på iværksætteri, gode forretningsideer og kreative hjerner. Men mere traditionelle stillinger, hvor evner inden for ledelse, processtyring og innovation, er også i spil, når de studerende er færdige med uddannelsen.

Læs mere
Studerende sidder med sin pc

Målet er et job efter sommerferien

På finansøkonomuddannelsen kunne Matias Thorup forene sit studieliv med en tilværelse som spidsangriber i 2-divisions-klubben Ringkøbing IF. I øjeblikket er han i praktik hos VDK Bank i Belgien, men ambitionen er at vende hjem til Danmark og finde et arbejde i bankverdenen efter sommerferien.

Læs mere
Robot til forskningens døgn

Fremtid på menuen

Omkring 350 mennesker var mødt op på Erhvervsakademi MidtVest i Herning til en dag i digitaliseringens tegn, hvor robotter, digitale løsninger i finansverdenen, sociale medier og virtual reality var på tapetet. Der blev oplevet, debatteret og vidensdelt til arrangementet, der var en del af Forskningens Døgn.

Læs mere
Ung kvinde arbejder med plastik

Tester plastik i Düsseldorf

Maiken Anne Christensen er 22 år gammel og studerer til Laborant på Erhvervsakademi MidtVest. På sit sidste år af uddannelsen har hun skiftet skolebænken og lærebøgerne ud med et praktikophold i Düsseldorf, hvor hun er laborant hos den globale virksomhed UL Thermoplastics Testing Center (UL TTC). Her tester hun kvaliteten af den plastik, som bruges i vidt omfang til emballage og forbrugerprodukter.

Læs mere