De studerendes historier

El-Installatør arbejder på computer

El-installatøruddannelsen åbnede døre

Jesper Due Stougaard er teknisk projektleder for elektronikkoncernen Schneider Electric, hvor han har en finger med i alt lige fra projektstyring og timeplanlægning til kundehåndtering og driftsarbejde. På el-installatøruddannelsen ved Erhvervsakademi MidtVest lærte han mere end at arbejde med kabler og stikkontakter.

Læs mere
Kvinde på arbejde ved hotel

Gitte gik fra receptionist til chef

Gitte Morratz færdiggjorde den toårige erhvervsakademiuddannelse til serviceøkonom hos Erhvervsakademi MidtVest i 2012. Kort efter tog hun job som hotelreceptionist og arbejdede sig på fem år op til stillingen som konferencechef for Radisson Blu Hotel i den gamle papirfabrik i Silkeborg.

Læs mere
Glad kvinde arbejder med projekt

Cecilie fandt sin rette hylde

Cecilie Astorp Madsen tog erhvervsakademiuddannelsen til markedsføringsøkonom og en professionsbachelor i international handel og markedsføring hos Erhvervsakademi MidtVest. Nu sidder hun i drømmejobbet som brand coordinator i den internationale virksomhed, A-Tex.

Læs mere
Kvinde arbejder ved sin computer

Malene brugte finansøkonom som springbræt

Malene Møller valgte uddannelsen som finansøkonom ved Erhvervsakademi MidtVest, fordi hun hurtigst muligt ville ud på arbejdsmarkedet og forfølge drømmen om at blive ejendomsmægler. Hun husker tilbage på to skønne år, hvor hun bl.a. kom i praktik hos TV-kendis, Jan Fogh.

Læs mere
Dimittend med 3 børn

Christina, 40, begynder at læse til revisor

Efter 15 år som frisør og efter at have født tre børn, vil Christina Balslev Volshøj udleve drømmen om et liv med tal.

Læs mere
2 Studerende arbejde med projekt

Klædt på til iværksætteri og ledelse

Når snakken falder på professionsbacheloruddannelsen i innovation og entrepreneurship, tænker de fleste på iværksætteri, gode forretningsideer og kreative hjerner. Men mere traditionelle stillinger, hvor evner inden for ledelse, processtyring og innovation, er også i spil, når de studerende er færdige med uddannelsen.

Læs mere