For ungdomsuddannelser

På EAMV vægter vi samarbejdet med ungdomsuddannelserne i vores nærområde højt.

Der findes mange gode videregående uddannelser i Midt- og vestjylland, og for os er det vigtigt, at eleverne på ungdomsuddannelserne i vores nærområde kender til muligheden for at videreuddanne sig i eller tæt på sin hjemby. 

Derfor vægter vi samarbejdet med ungdomsuddannelserne i vores nærområde højt, og vi er altid åbne for nye samarbejder. 

Læs mere om vores tilbud nedenfor og tøv ikke med at tage kontakt, hvis du har en idé eller et ønske til et samarbejde.  

Besøg EAMV

Hvad end du kommer selv, sammen med din studiegruppe eller klassevis, så står vi altid klar til at tage imod besøg. Kontakt os gerne for at få en rundvisning, som evt. kan kombineres med et oplæg. 

Læs mere

Studiepraktik

Vi deltager i Studiepraktik i uge 43. Studiepraktik giver elever på ungdomsuddannelser mulighed for at opleve, hvordan koblingen til erhvervslivet og den case-orienterede arbejdsform kendetegner EAMV's uddannelser. 

Læs mere

Faglige lektioner

Vores dygtige undervisere har udviklet forskellige faglige lektioner, som kan inddrages i undervisningen på ungdomsuddannelserne. Læs mere og book en faglig lektion til dine elever her. 

Læs mere

HF-projektdage

På EAMV samarbejder vi med HF-skoler og afholder projektdage, hvor vi inviterer HF-eleverne ind til en smagsprøve på, hvad det vil sige at være studerende på et erhvervsakademi. 

Læs mere

Oplæg med studievejleder

Vores studievejledere kommer gerne ud og fortæller om EAMV's uddannelser, studiemiljø og karrieremuligheder. Form og indhold er fleksibelt og kan tilpasses målgruppen.

Læs mere

Virtuelt univers

Kom lidt tættere på Erhvervsakademi MidtVest, vores 15 uddannelser og tre campusser. Vores studerende guider dig gennem kantinen, klasselokalerne, grupperum, fredagsbaren mv. 

Læs mere