Få hjælp til at vælge uddannelse

At vælge uddannelse kan være svært. For du har mange forskellige muligheder.

Er du (også) i tvivl om, hvilken uddannelse du skal vælge? Hvilke områder synes du er spændende at lære mere om? Og hvad kan du se dig selv arbejde med i fremtiden?

Test dig selv ovenfor og få nogle bud på uddannelser, der kunne være noget for dig. Hvis du stadig er i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte vores studievejleder, som kan hjælpe dig videre med dit valg.

Få personlig vejledning af vores studievejleder

Læs mere

 

"Jeg valgte uddannelsen på Erhvervsakademi MidtVest, fordi den er meget praksisnær. Man får lov til at prøve tingene i stedet for bare at tale teoretisk om dem"

Dan, datamatiker

”Der var et rigtig godt sammenhold på klassen, og det at vi ikke var så mange elever gjorde, at underviserne havde tid til at hjælpe den enkelte studerende."

Rikke, laborant

”Jeg valgte at tage til Herning, fordi det har ry for at have et godt studiemiljø, og fordi underviserne her tager sig tid til den enkelte. Det har 100 procent været det rette valg."

Mette, multimediedesigner


 

EAMV har uddannelser i 3 byer

Herning

EAMV's største afdeling med ca. 500 studerende på uddannelser inden for business og it samt det finansielle og tekniske område.

> Mød vores campus i Herning

Holstebro

Et campus med ca. 200 studerende inden for laboratorier, finans og service.

> Mød vores campus i Holstebro

Skjern

En stærkt lokalt forankret uddannelsesstation med uddannelsen til markedsføringsøkonom. Kom tæt på erhvervslivet i Skjern og omegn.

> Mød vores campus i Skjern

 

Se alle uddannelser på EAMV

Læs mere

"Jeg synes, at det er fedt at bo et sted, jeg kender. Her har jeg allerede mange kontakter, og derfor ville jeg meget gerne blive her og studere."

Mathias, finansbachelor

Bliv studerende for en dag eller få en rundvisning

Læs mere