Årets EAMV-praktik: "Jeg er både målløs og beæret"

02. maj 2024

Finansøkomon Karen-Marie Gramstrup og hendes praktikvirksomhed John Frandsen Holstebro løber med æren som årets EAMV-praktik. Sammen går de videre til den nationale finale senere på måneden. "Jeg er både målløs og beæret", siger partner og praktikvejleder Philip Kjærgaard.

John Frandsen Holstebro vinder af årets ehvervsakademipraktik hos Erhvervsakademi MidtVest
John Frandsen Holstebro vinder af årets ehvervsakademipraktik hos Erhvervsakademi MidtVest

Målløs og beæret

Philip Kjærgaard, ejendomsmægler, partner og praktikvejleder hos John Frandsen i Holstebro, er både målløs og beæret, da hans praktikant Karen-Marie i fællesskab med EAMV overrasker ham med den gode nyhed om, at John Frandsen Holstebro er kåret som årets EAMV-praktik.

”Det er ikke tit, at nogen formår at lukke munden på mig, men jeg må sige, at jeg er både målløs og beæret over, at have modtaget prisen. Vi gør jo alt, hvad vi kan for at inddrage vores praktikanter, give dem konkrete opgaver og støtte til opgaveløsningen. Derfor er jeg selvfølgelig også glad for den her anerkendelse”, siger Philip Kjærgaaard.

Det er Karen-Marie Gramstrup, som studerer til finansøkomom på Erhvervsakademi MidtVest, der har indstillet sin praktik til årets EAMV-praktik.

”Karen-Marie har været en helt naturlig del af vores team igennem sin praktik og taget del i et væld af opgaver. Hun har været enormt god til at byde ind med sin faglighed og know-how – ikke mindst i forbindelse med markedsføring. Derfor er jeg selvfølgelig også glad for, at hun har indstillet os til årets EAMV-praktik”, fortæller Philip.

Ud i marken

Megafedt er det første ord Karen-Marie Gramstrup bruger til at beskrive sin praktik hos John Frandsen i Holstebro. Hun har haft berøring med en masse forskellige opgaver som finansiering, vurdering, markedsføring, formidlingsaftaler og mere.

”Jeg har følt mig inddraget og fået meget ansvar. Det har været megafedt og jeg har fået den støtte, jeg havde behov for gennem hele forløbet. Med en god portion basisviden fra akademiet og en masse praktikerfaringer, har jeg flyttet mig enormt meget i løbet af praktikperioden”, siger en glad Karen-Marie

Går videre til national finale

Karen-Marie Gramstrup og John Frandsen Holstebro går videre til den nationale finale, hvor årets erhvervsakademipraktik for hele landet kåres. Her deltager alle akademierne på landsplan for at fejre virksomhederne og deres praktikanterne.

Det foregår d. 23. maj på hotel Scandic CPH Strandpark og foruden hæderen, får vinderen af Årets Erhvervsakademipraktik også en præmie på 10.000 kroner.

Desuden uddeles også en publikumspris og en specialpris. Det er HK og Teknisk Landsforbund, der sponsorerer præmierne til eventet.