Projektsamarbejde

Hvad kan EAMV tilbyde virksomheder?

Projekter med studerende (afgangsprojekter)

De studerende skal som deres afsluttende aktivitet på uddannelsen lave et afgangsprojekt i samarbejde med en virksomhed. Her er der muligheder for at få afprøvet samarbejdet med en studerende og få undersøgt en problemstilling, som virksomheden ellers ikke har ressourcer til at gå i dybden med.
Samarbejdet behøver ikke være inden for rammerne af et afgangsprojekt, men kan også være et projekt, som er en del af den løbende undervisning.

Projekter som en del af undervisningen

Du har mulighed for at samarbejde med studerende fra Erhvervsakademi MidtVest om aktuelle projekter i din virksomhed. Det kan fx være projekter, hvor der indgår analyseopgaver, markedsundersøgelser, designopgaver, it-udvikling eller andet. Samarbejdet med studerende kan give nye vinkler, nye input og nye ideer.

Erhvervsakademi MidtVest' studentervæksthus - få studerende til at udvikle forretningskoncepter for din virksomhed 

Studentervæksthuset er en del af et større EU-projekt i Region Midtjylland. Studentervæksthuset har til formål at skabe et inkubationsmiljø for studerende på erhvervsakademiet. Mange studerende har brugt studentervæksthuset til at starte egen virksomhed, men studentervæksthuset kan også bruges af virksomheder til at inddrage studerende i en innovationsproces for at løse reelle udfordringer en virksomhed står med.  
Læs mere om studentervæksthuset 

Ønsker du at komme i kontakt med os om et muligt projekt på send en mail til eamv@eamv.dk eller ring på 96 27 57 00