Fra dimittend til drømmestilling

24. sep 2020

Tina Rohback vekslede et fire ugers jobsøgningsforløb ved Erhvervsakademi MidtVest til drømmestillingen som relation- og marketingspecialist ved Mediehusene Midtjylland.

Kvinde sidder ved pc

Selvindsigt og selvtillidsboost var vejen til job som nyuddannet

Der er fart på og mange bolde i luften for 28-årige Tina Rohback, når hun jonglerer med de forskellige arbejdsopgaver i hendes jobportefølje. Ingen dage er ens, og Tina elsker det.

”Stillingen passer perfekt med mit mind-set, hvor der gerne skal ske en masse, og det er rigtig fedt”, siger Tina Rohback.

Tina færdiggjorde i januar 2019 sin professionsbachelor i Digital konceptudvikling på Erhvervsakademi MidtVest, og hun blev som alle dimitterende fra skolen tilbudt det fire ugers jobsøgningskursus, SANDBOX-E.

”Jeg var nyuddannet og derfor usikker på, hvad jeg reelt kunne, og der gjorde kurset forskellen for mig. Det gav en selvindsigt og et selvtillidsboost, der var med til at ændre mit mind-set".

- Tina Rohback, Digital konceptudvikling

SANDBOX-E hjælper den enkelte dimittend med at bringe faglighed såvel som personlighed i spil i forhold til at finde det helt rette match på arbejdsmarkedet.

”Jeg var nyuddannet og derfor usikker på, hvad jeg reelt kunne, og der gjorde kurset forskellen for mig. Det gav en selvindsigt og et selvtillidsboost, der var med til at ændre mit mind-set, så jeg ikke længere lagde låg på mig selv, men gav den gas som den udadvendte person, jeg er”, fortæller Tina.

I jobopslaget fremgik det ellers, at der forventedes flere års erfaring, men med nyerhvervet gå-på-mod søgte Tina drømmejobbet. Og fik det.

"Jeg har fra jobsøgningskurset fået en Pippi-indstilling til tingene, hvor man siger til sig selv, at det her har jeg aldrig prøvet før, så det kan jeg sikkert godt”.

- Tina Rohback, Digital konceptudvikling

”Forløbet hos SANDBOX-E gjorde, at jeg gik ind til samtalen som den person, jeg er, og de sagde bagefter til mig, at de havde valgt mig, fordi de kunne mærke mit drive, og hvor meget jeg bare ville den her stilling”, siger Tina.

Meget er nyt og skal læres, men Tina fortæller, at ledelsen på hendes nye arbejdsplads er god til at give tid og plads til, at man kan lære.

”Og jeg har fra jobsøgningskurset fået en Pippi-indstilling til tingene, hvor man siger til sig selv, at det her har jeg aldrig prøvet før, så det kan jeg sikkert godt”, siger Tina Rohback. 

 

Læs mere om SANDBOX

Som dimittend på EAMV har du en unik mulighed for at deltage i SANDBOX-E kurset og modtage gratis karriererådgivning samt hjælp til at komme ud på arbejdsmarkedet.

Se mere nederst på studievejlederens side.

Læs mere