Skjern

I Skjern holder EAMV til i det ikoniske orange-gule innovationshus Innovest. Her bliver du en del af et lokalt og nærværende studiemiljø på uddannelsen til produktionsteknolog.

Uddannelse nær dig

I Skjern har du mulighed for at tage den videregående uddannelse til produktionsteknolog, som kan være en spændende vej videre for dig med en erhvervsfaglig uddannelse.

Som produktionsteknolog kommer du til at arbejde med at produktudvikle, planlægge, optimere og konstruere i en produktionsvirksomhed.

Hvis du vælger at studere i Skjern, kommer du til at følge undervisningen live via skærm. 
For at vi er sikre på, at du får et godt klassesammenhold, vil denne undervisningsform dog kun blive oprettet, hvis der er minimum 12 tilmeldte i Skjern. Det er desuden et krav, at du fysisk befinder dig på Innovest.

Bliv en del af studielivet i Skjern

Som studerende i Skjern bliver du en del af et mindre og trygt studiemiljø. Størstedelen af din undervisning foregår på Innovest i Skjern, hvor vi har indrettet klasselokale og opholdsrum særligt til EAMV-studerende.

Du vil altid møde den samme gruppe undervisere, som både er ansvarlige for undervisningen og står klar til at vejlede dig under studiet. 

Tæt kontakt til lokale virksomheder

På Innovest i Skjern får du desuden en unik mulighed for tæt kontakt til det vestjyske erhvervsliv, da huset både rummer nystartede og veletablerede virksomheder. Det giver dig gode muligheder i forhold til at søge praktikplads - og senere job i lokalområdet.

Erhvervsakademi MidtVest v/Innovest
Ånumvej 28
6900 Skjern

T: 9627 5700
E: eamv@eamv.dk