Skjern

I Skjern holder EAMV til i det ikoniske orange-gule innovationshus Innovest. Her bliver du en del af et lokalt og nærværende studiemiljø på uddannelsen til markedsføringsøkonom.

I Skjern har du mulighed for at tage den videregående uddannelse til markedsføringsøkonom, som giver dig en bred viden inden for salg og markedsføring.

Som studerende i Skjern får du et nært og trygt samarbejde med dine klassekammerater og underviser, da klassen her vil være mindre end den på tilsvarende uddannelse i Herning.

Under din uddannelse i Skjern vil du også have fx valgfag i Herning-afdelingen, men den primære undervisning vil være på Innovest.

Bliv en del af studielivet i Skjern

Som studerende i Skjern bliver du en del af et mindre og trygt studiemiljø. Størstedelen af din undervisning foregår på Innovest i Skjern, hvor vi har indrettet klasselokale og opholdsrum særligt til EAMV-studerende.

Du vil altid møde den samme gruppe undervisere, som både er ansvarlige for undervisningen og står klar til at vejlede dig under studiet. 

Tæt kontakt til lokale virksomheder

På Innovest i Skjern får du desuden en unik mulighed for tæt kontakt til det vestjyske erhvervsliv, da huset både rummer nystartede og veletablerede virksomheder. Det giver dig gode muligheder i forhold til at søge praktikplads - og senere job i lokalområdet.

Læs mere 

Du kan læse mere om uddannelsen til markedsføringsøkonom i Skjern og studiemiljøet på InnovestErhvervsråd Ringkøbing-Skjerns hjemmeside.

Erhvervsakademi MidtVest v/Innovest
Ånumvej 28
6900 Skjern

T: 9627 5700
E: eamv@eamv.dk 


Kom med indenfor hos EAMV på Innovest i Skjern