Bliv en del af EAMV's ambassadørteams

Som uddannelsesambassadør får du et fleksibelt studiejob, hvor du hjælper andre med at blive mere afklaret omkring valg af videregående uddannelse. Du byder selv ind på de opgaver, du vil være en del af.

Ambassadør-teamet er en gruppe af studerende på EAMV, som er repræsentanter for såvel deres egen uddannelse som for hele EAMV. Du bliver derfor rollemodel for andre unge, der snart skal vælge uddannelse. 

Hvad laver en uddannelsesambassadør?

Du kan være uddannelsesambassadør eller SoMe-ambassadør. Eller begge dele!

Introduktion

Vi holder introdag for alle nye ambassadører.

Programmet for introdagen

  • Formiddag: Kort samtale i mindre grupper. Vi bruger samtalen til at møde hinanden og høre lidt om jeres baggrund. Du skal forvente, at du skal bruge ca. 30 minutter.
  • Frokost: Vi giver frokost for alle ansøgere.
  • Eftermiddag: Vi holder en fælles introduktion for alle ansøgere, hvor du bliver klædt godt på til at være uddannelsesambassadør. Den fælles introduktion tager ca. 2 timer.

Datoer for introduktionsdag

Holstebro: er afholdt
Herning: tirsdag den 3. oktober i mødelokale 1.110.  

Løn

Som studieambassadør aflønnes du for dit arbejde med en timeløn på 120 kroner.

Har du spørgsmål?

Så hold dig ikke tilbage med at kontakte til studievejleder og brobygningskoordinator Simone Torp (sit@eamv.dk – 29698170) eller kommunikationsmedarbejder Annie Flydtkjær Bubel (afb@eamv.dk - 29378569).

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil prøve jobbet som ambassadør af - også selvom ansøgningsfristen er overskredet.

Ansøgning

Lyder ovenstående som noget for dig? Så send en mail med dit navn og din uddannelse til studievejleder og brobygningskoordinator Simone Torp på mail: sit@eamv.dk

  • Frist for studerende i Herning: søndag den 1. oktober.