Åbent hus i Holstebro

Arrangementet blev holdt d. 20. feb 2024

På EAMV åbner vi dørene op og byder velkommen til åbent hus, hvor du kan høre mere om vores videregående uddannelser samt møde vores undervisere og studerende.

Ønsker du at blive mere sikker i dit kommende studievalg? Eller har du behov for at få afklaret dine tvivlsspørgsmål? Så kom til åbent hus hos Erhvervsakademi MidtVest onsdag 21. februar fra 15.00-18.00

Ønsker du at blive mere sikker i dit kommende studievalg? Eller har du behov for at få afklaret dine tvivlsspørgsmål? Så kom til åbent hus hos Erhvervsakademi Midtvest tirsdag 20. februar fra 16.00-18.00 i Holstebro

Her har du mulighed for at høre om nedenstående uddannelse, tale med undervisere og studerende fra de pågældende uddannelser. 

  • Finansøkonom
  • Laborant 
  • Procesteknolog 
  • Serviceøkonom 
  • Efteruddannelse

Program 

Eftermiddagens program er frit, så du har mulighed for at styre din tid og ikke er afhængig af faste tidspunkter.

I tidsrummet 16.00-18.00 kan du besøge en af ovenstående uddannelser, tage en snak med studievejledningen eller SU-vejledningen, få en rundvisning af en studerende eller få lidt at spise og drikke i vores kantine.

Kl. 16:00          Velkommen til åbent hus 

Kl. 16:15          Oplæg af studerende fra laborant- og procesteknologuddannelsen om studielivet og -miljøet på EAMV efterfulgt af en rundvisning på akademiet.

Kl. 16:30          Oplæg af studerende fra finansøkonom og serviceøkonom om studielivet og -miljøet på EAMV efterfulgt af en rundvisning på akademiet. ​

Kl. 17:15          Oplæg af studerende fra laborant- og procesteknologuddannelsen om studielivet og -miljøet på EAMV efterfulgt af en rundvisning på akademiet.

Kl. 17:30            Oplæg af studerende fra finansøkonom og serviceøkonom om studielivet og -miljøet på EAMV efterfulgt af en rundvisning på akademiet. ​

Kl. 18:00          På gensyn  

Praktisk 

Tidspunkt: Tirsdag den 20. februar kl. 16:00-18:00. 

Sted: Vald. Poulsens Vej 4, 7500 Holstebro 

Parkering: Vi har gratis parkering lige udenfor akademiet. 

Åbent hus Holstebro  

Vidste du, at alle videregående uddannelser i Holstebro holder åbent hus samme dag, så du har mulighed for at komme rundt i byen og besøge flere steder, nu hvor du i forvejen har afsat tid til at blive mere afklaret omkring dit valg af uddannelse? Læs mere her (åbner ny side). 

Overvejer du efteruddannelse?

Så se mere her: https://www.eamv.dk/aabent-hus-2024-herning-1