Gratis efteruddannelse og kursus

Få gratis kursus eller efteruddannelse

Hvert år kan du som faglært eller ufaglært i beskæftigelse vælge gratis uddannelse for op til 10.000 kroner via midler fra omstillingsfonden.

Alt du skal gøre er at finde ud af, hvilken uddannelse eller hvilket enkeltfag, der passer til dine behov. 

Omstillingsfonden, efteråret 2019 - Først til mølle

Vi har fået en ny pulje penge fra omstillingsfonden til efteråret 2019. Det er som tidligere først til mølle. Læs mere herunder eller søg tilskud via knappen "Søg tilskud"

 

Er du i job, og er du ufaglært eller faglært?

Så har du fra 2018 - 2022 mulighed for at få dækket dit deltagergebyr på kurser/moduler på efteruddannelserne hos Erhvervsakademi MidtVest. Moduler op til 10.000 kr. eller derunder er helt gratis.

Allerede fra 1. august 2018 kan du som ufaglært eller faglært tage kurser/moduler på akademiuddannelserne på Erhvervsakademi MidtVest uden at skulle have penge op af lommen. Ordningen gælder de næste fire år, fra 2018 - 2022 – du kan derfor opnå helt op til 40.000 kr. i alt.

Midlerne kommer fra den såkaldte Omstillingsfond og dækker deltagergebyret på både korte og længerevarende moduler med op til 10.000 kr. om året. Hvis du derfor gerne vil i gang med at videreuddanne dig, eller måske allerede er i gang og gerne vil fortsætte på en akademiuddannelse, har du mulighed for at få glæde af midlerne.

Fonden råder over 65 millioner kroner pr. år i alle fire år, og midlerne fordeles efter princippet om ”først til mølle”.

Kan du få gratis videreuddannelse?
Du kan blive fritaget for deltagergebyret, hvis du er ufaglært eller faglært – dvs. har en gymnasial uddannelse eller erhvervsuddannelse som højeste uddannelse. Det eneste kriterie herudover er, at du skal være i job.

Bøger, transport og forplejning og lignende dækkes ikke af omstillingsfonden.

Hvordan søger jeg om tilskud?
Når du tilmelder dig et kursus/fagmodul, skal du udfylde og medsende følgende pdf:
 

Søg tilskud

 

Du kan vedhæfte pdf'en i selve tilmeldingen til kurset, men du kan også uploade den via sikkermail.


Er du i tvivl om noget? Eller vil du gerne være helt sikker på, at du har gjort det helt rigtigt? Kontakt os endelig på tlf. 9627 5700 eller mail eamv@eamv.dk.