Studiemiljø

Danmarks bedste faglige og sociale studiemiljø

Blandt alle landets erhvervsakademier ligger Erhvervsakademi MidtVest nr. 1, når snakken falder på det faglige udbytte og sociale miljø. Det studerende føler sig som en del af et fællesskab.* 

Vi dyrker nærværet i undervisningen og studiemiljøet, fordi det hos os er vigtigt, at du ikke bliver et nummer i rækken, men føler at studiet er hjemligt, trygt og velkendt. Her kommer du på fornavn med undervisere, køkkencrew og studiesekretærer og får skabt gode venskaber.

VI ER NR. 1

At være studerende på Erhvervsakademi MidtVest er både en faglig og social udviklingsproces, hvor du vokser både menneskeligt og fagligt. Det er i hvert fald vores mål. Vi er en mindre uddannelsesinstitution med blik for den enkelte studerende, så hos os skal du ikke være bange for at blive væk i mængden. Her er du i øjenhøjde med dine undervisere, studiekammerater, pedel, køkkenpersonale og de andre ansatte på EAMV. Vi gør en dyd ud af, at du føler dig i hjemlige rammer, når du studerer hos os.

Danmarks bedste studiemiljø! 
 

Det er ikke kun fagligt og socialt, hvor vi ligger nummer 1. Når det samlede udbytte af uddannelsen gøres op, ligger vi også nr. 1 af alle erhvervsakademier. 

Læs mere 

En uddannelse i tæt samarbejde med erhvervslivet

Vores uddannelser er projektorienterede, tæt på praksis og baseret på cases, individuelle opgaver og praktikophold. Det har vi valgt, da vi ønsker at forberede vores studerende så godt som muligt på hverdagen i en virksomhed. Som studerende på EAMV, får du afprøvet din viden i praksis.
 

Fagligheden i fokus

Vores undervisere kommer fra det erhvervsliv, som de gør de studerende klar til. Underviserne sætter en ære i at holde sig opdaterede på de nyeste tendenser inden for deres fagområde, så kvaliteten af undervisningen bliver så god som overhovedet muligt. EAMV lægger stor vægt på en tæt kontakt med det private erhvervsliv og offentlige institutioner, så vi kan klæde dig bedst muligt på til at løse de opgaver, som erhvervslivet står overfor både i dag og i fremtiden.

"Jeg har gået på uddannelsen i nogle måneder nu, og jeg elsker det! Skolen er lille, hvilket gør, at man kommer hinanden noget mere ved. Da jeg skulle vælge uddannelse, var det vigtigt, at studiemiljøet var godt, og at skolen ikke blev for stor, da jeg var bange for, at hvis skolen blev for stor, ville der mangle sammenhold."

- Rikke Isaksen, multimediedesigner

Er du til fest og fredagsbar?

Erhvervsakademi MidtVest byder på meget mere end fagligt indhold. Studiestarten indledes med introdage og en stor introfest. På den måde bliver du allerede fra begyndelsen introduceret til andre studerende på tværs af alle uddannelser. Derudover holder vi fredagsbar hver fredag.


DSR – De Studerendes råd

DSR er din mulighed for at involvere dig og få indflydelse på, hvordan det er at være studerende på Erhvervsakademi Midtvest. DSR består af frivillige studerende, som arrangerer alle salgs sociale arrangementer. Der er typisk to studerende fra hvert hold repræsenteret i DSR. Ved studiestart får du en introduktion til DSR og mulighed for at blive valgt ind.

Vi er i to spændende studiebyer

Du behøver aldrig kede dig i studerende i Holstebro eller Herning, uanset om du er til sport, musik, shopping, kultur eller natur er der nok at give sig til.

Erhvervsakademi MidtVest er en del af Uddannelsesby Herning og Studieby Holstebro, der begge sørger for både underholdende og studierelevante aktiviteter for dig og dine studiekammerater lige fra pubcrawl til virksomhedsbesøg hos byens virksomheder. 

Følg Uddannelsesby Herning på facebook.
Følg Studieby Holstebro på facebook.

 

*Kilde: Danmarks evalueringsinstitut foretog i 2017 en undersøgelse af "Hvem bliver optaget på erhvervsakademierne, og hvordan oplever de den første tid på studiet?". Uddannelseszoom har lavet en lignende undersøgelse, som bl.a. underbygger vores høje kvalitet i undervisningen.