Studiemiljø

Danmarks bedste studiemiljø

Blandt alle landets erhvervsakademier ligger Erhvervsakademi MidtVest nr. 1, når snakken falder på det faglige udbytte og sociale miljø. Men hvorfor? 

Fordi: 

  1. Vi har et nærværende studiemiljø, hvor du ikke bliver et nummer i rækken.
  2. Under uddannelse hos kommer du til at møde og arbejde sammen med de mange virksomheder, som er interessante for dig

Se en liste over vores videregående uddannelser

 

Danmarks bedste studiemiljø! 
 

Det er ikke kun fagligt og socialt, hvor vi ligger nummer 1. Når det samlede udbytte af uddannelsen gøres op, ligger vi også nr. 1 af alle erhvervsakademier. 

Læs mere 

En uddannelse i tæt samarbejde med erhvervslivet

Vores uddannelser er projektorienterede, tæt på praksis og baseret på cases, individuelle opgaver og praktikophold. Det har vi valgt, da vi ønsker at forberede vores studerende så godt som muligt på hverdagen i en virksomhed. Som studerende på EAMV, får du afprøvet din viden i praksis.
 

Fagligheden i fokus

Vores undervisere kommer fra det erhvervsliv, som de gør de studerende klar til. Underviserne sætter en ære i at holde sig opdaterede på de nyeste tendenser inden for deres fagområde, så kvaliteten af undervisningen bliver så god som overhovedet muligt. EAMV lægger stor vægt på en tæt kontakt med det private erhvervsliv og offentlige institutioner, så vi kan klæde dig bedst muligt på til at løse de opgaver, som erhvervslivet står overfor både i dag og i fremtiden.

"Det at have praktikanter er et stort plus, idet de har friske øjne på tingene. De unge har ofte en anden tilgang til eksempelvis IT."

- Sisse Merrild Nielsen, marketing- og eventkoordinator / FCM

Vi lærer jo også af den viden, som praktikanterne har med fra studiet. Samtidig stiller praktikanterne spørgsmålstegn ved ting, vi har gjort i 35 år

- Anne Mogensen, ejendomsmægler / Danbolig

Er du til fest og fredagsbar?

Erhvervsakademi MidtVest byder på meget mere end fagligt indhold. Studiestarten indledes med introdage og en stor introfest. På den måde bliver du allerede fra begyndelsen introduceret til andre studerende på tværs af alle uddannelser. Derudover holder vi fredagsbar hver fredag.


DSR – De Studerendes råd

DSR er din mulighed for at involvere dig og få indflydelse på, hvordan det er at være studerende på Erhvervsakademi Midtvest. DSR består af frivillige studerende, som arrangerer alle salgs sociale arrangementer. Der er typisk to studerende fra hvert hold repræsenteret i DSR. Ved studiestart får du en introduktion til DSR og mulighed for at blive valgt ind.

Vi er i to spændende studiebyer

Du behøver aldrig kede dig i studerende i Holstebro eller Herning, uanset om du er til sport, musik, shopping, kultur eller natur er der nok at give sig til.

Erhvervsakademi MidtVest er en del af Uddannelsesby Herning og Studieby Holstebro, der begge sørger for både underholdende og studierelevante aktiviteter for dig og dine studiekammerater lige fra pubcrawl til virksomhedsbesøg hos byens virksomheder. 

Følg Uddannelsesby Herning på facebook.
Følg Studieby Holstebro på facebook.

 

*Kilde: Danmarks evalueringsinstitut foretog i 2017 en undersøgelse af "Hvem bliver optaget på erhvervsakademierne, og hvordan oplever de den første tid på studiet?". Uddannelseszoom har lavet en lignende undersøgelse, som bl.a. underbygger vores høje kvalitet i undervisningen.