PowWow: Bæredygtig forretningsudvikling

Arrangementet holdes d.15. nov 2022 kl. 14.00 til 18.00

Kom til PowWow og bliv klogere på, hvordan fremtidens ledelse ikke blot handler om økonomi og markeder, men også om omdømme samt evnen til at gentænke en ambitiøs, grøn vækst- og forretningsplan.

 

”Lige nu lærer vi, at agilitet og hurtig problemløsning er sindssygt vigtigt.” 

 

Vi oplever i øjeblikket, at ledelse handler om meget mere end økonomi og markeder, det handler også om omdømme. Vi er nødsaget til at gentænke en ambitiøs, grøn vækst- og forretningsplan. Vi er blevet testet på, om moderne ledelsesfilosofi virker, og har sandsynligvis opdaget, at god ledelse fortsat er god ledelse, der skal bare skrues op for det. Det er også blevet tydeligt, at i hvilken som helst krise skal ledelsen holde et klart fokus og skære alt det unødvendige fra.

Med inspiration fra blandt andre Daniel Kahnemans ’Thinking, Fast and Slow’ er vi blevet mindet om, at såkaldte bevidste og rationelle valg ofte i virkeligheden er det modsatte - og andre gange omvendt. 

Program

Eftermiddagen vil indeholde en række inspirerende oplæg med mulighed for efterfølgende dialog i mindre grupper.

Programmet udvikles løbende og i samskabelse med vores interessenter, så har du en idé til indholdet, håber vi på at høre fra dig (kontakt: kursus- og efteruddannelseschef Lars Fridberg via mail lfri@eamvdk). 

Vi opdaterer løbende programmet her på hjemmesiden.  

Målgruppe

Arrangementet er åbent for alle og henvender sig både til private/offentlige virksomheder og organisationer samt til enkeltpersoner med lyst til en styrket og kompetencegivende indsats. 

Praktisk info

Tidspunkt: Tirsdag den 15. november kl. 14:00-18:00 

Tilmelding: Senest den 8. november via formularen nedenfor 

Sted: Erhvervsakademi MidtVest, Gl. Landevej 2 i Herning 

Tilmelding