Få nyheder fra Erhvervsakademi MidtVest

Bliv opdateret med EAMVs nyhedsbrev

Bliv opdateret på det spritnye fra erhvervsakademiet! Her bliver du prikket på ryggen omkring spændende events, får info om uddannelser, bliver inspireret med vores karrierehistorier og andet som vi finder på hen ad vejen...

Vælg mellem 2 forskellige nyhedsbreve: Efteruddannelser & kurser eller videregående uddannelser

For dig der er interesseret i kurser og efteruddannelse, karrieretips- og historier, ny viden, gratis mini-kurser og lign. events. Tilmeld her: 

Nyhedsbrev for efteruddannelse & kurser 

Om vores persondatapolitik i markedsføringsregi

På EAMV passer vi godt på de personlige oplysninger, som vi modtager. For at leve op til EU’s krav om databeskyttelse har vi opdateret vores persondatapolitik, så den er mere overskuelig for dig, og vi passer fortsat rigtig godt på de oplysninger, som du giver os.

Ifm. nyhedsbreve og generel markedsføring, hvor vi registerer leads, deler vi ikke dine oplysninger med en tredjepart, og vi har udelukkende følgende oplysninger om dig: 

  • Navn
  • Mail

Du kan læse om dine rettigheder i EAMV' persondatapolitik, og hvordan du anmoder om indsigt m.v., samt om hvordan du giver samtykker og evt. trækker dem tilbage. Her finder du også kontaktinformationer.