Åbent hus 2023 i Holstebro

Arrangementet holdes d. 21. feb 2023 kl. 15.00

På EAMV åbner vi dørene op og byder velkommen til åbent hus, hvor du kan høre mere om vores videregående uddannelser samt møde vores undervisere og studerende.

Til åbent hus har du mulighed for at møde vores undervisere, studerende og studievejledere, få en rundvisning på akademiet og blive klogere på vores fire uddannelser i Holstebro: 

  • Finansøkonom
  • Laborant 
  • Procesteknolog 
  • Serviceøkonom 

Program 

Kl. 15:00          Velkommen til åbent hus 

 

Kl. 15:30          Oplæg af studerende fra laborant- og procesteknologuddannelsen om studielivet og -miljøet på EAMV efterfulgt af en rundvisning på akademiet.

Kl. 15:45          Oplæg af studerende fra finansøkonom og serviceøkonom om studielivet og -miljøet på EAMV efterfulgt af en rundvisning på akademiet. ​

 

Kl. 17:00          Oplæg af studerende fra laborant- og procesteknologuddannelsen om studielivet og -miljøet på EAMV efterfulgt af en rundvisning på akademiet.

Kl. 17:15            Oplæg af studerende fra finansøkonom og serviceøkonom om studielivet og -miljøet på EAMV efterfulgt af en rundvisning på akademiet. ​

 

Kl. 18:00          På gensyn 

 

Der vil løbende være mulighed for at hoppe med på en rundvisning, hvor vores studerende står klar til at vise dig undervisningslokalerne, laboratorierne, grupperum, fredagsbaren osv. 

Vi sørger for, at der er kaffe på kanden og lidt eftermiddagsmad til at stille appetitten med. 

Praktisk 

Tidspunkt: Tirsdag den 21. februar kl. 15:00-18:00. 

Sted: Vald. Poulsens Vej 4, 7500 Holstebro 

Parkering: Vi har gratis parkering lige udenfor akademiet.